سوالات استخدامی آموزش و پرورش حیطه عمومی +اختصاصی + تخصصی 1403

سوالات استخدامی مربی پرورشی و تربیتی 1402 سوالات استخدامی آموزش و پرورش (دبیری+هنرآموز) ۱۴۰۲ سوالات استخدامی آموزگار ابتدایی , سوالات استخدامی آموزگار استثنایی ,دانلود رایگان سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1402 + سوالات درسی آموزش پرورش 1401 نمونه سوالات آموزش و پرورش 1402سوالات استخدامی آموزش و پرورش95 +96+97+98+99 دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش+pdf95 نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش 95 سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش 95

سوالات استخدامی آموزش و پرورش حیطه عمومی +اختصاصی + تخصصی 1403

سوالات استخدامی مربی پرورشی و تربیتی 1402 سوالات استخدامی آموزش و پرورش (دبیری+هنرآموز) ۱۴۰۲ سوالات استخدامی آموزگار ابتدایی , سوالات استخدامی آموزگار استثنایی ,دانلود رایگان سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1402 + سوالات درسی آموزش پرورش 1401 نمونه سوالات آموزش و پرورش 1402سوالات استخدامی آموزش و پرورش95 +96+97+98+99 دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش+pdf95 نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش 95 سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش 95

سوالات استخدامی آموزش و پرورش (دبیری/هنرآموز) سال ۱۴۰۲ سوالات استخدامی آموزگار ابتدایی , سوالات استخدامی آموزگار استثنایی ,سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1402 , سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1403 ,سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1404 ,سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1405 ,سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1406 ,سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1407 ,سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1408 ,سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1409 ,سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1410 , دانلود رایگان سوالات تخصصی استخدامی آموزش و پرورش 1402,دانلود رایگان سوالات استخدامی آموزش و پرورش نیمه اول 1402,دانلود سوالات آموزش و پرورش 1402+دانلود رایگان سوالات تخصصی استخدامی آموزش و پرورش 1402,دانلود رایگان سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1402,نمونه سوالات درسی آموزش و پرورش1402,نمونه سوالات آموزش و پرورش 1402,سوالات استخدامی آموزش و پرورش1402,دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش+pdf1402,نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1402,سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1402, سوالات استخدامی آموزش و پرورش,دانلود نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش آموزگار ابتدایی,کانال سوالات استخدامی آموزش و پرورش,نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش رشته علوم تربیتی,سوالات تخصصی زیست شناسی استخدامی اموزش و پرورش,دانلود سوالات تخصصی استخدامی آموزش و پرورش,دانلود سوالات تخصصی استخدامی آموزش و پرورش رشته فیزیک,دانلود رایگان جزوه استخدامی آموزش و پرورش+pdf,دانلود کتاب آزمون استخدامی آموزش و پرورش انتشارات دکتر سیف,دانلود رایگان سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش. آزمون فراگیر 1402, دانلود نمونه سوالات عمومی و تخصصی استخدام آموزش و پرورش (1402, دانلود رایگان سوالات استخدام آموزش و پرورش به همراه جزوه 1402, کتاب جامع درس و نکات آموزشی و اصل سوالات آزمون های استخدامی با پاسخنامه تشریحی سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش سالهای 1402۸۴ و ۸۷ و ۸۹و 90+91+92+93+94+95+96+97+98+99+1402+1402+1402+1403+1404+1405+,دانلود رایگان نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش با پاسخنامه با فرمت pdf , سوالات استخدامی آموزش و پرورش بعنوان کاملترین بسته آزمون 1402آموزش و پرورش , سوالات استخدامی آموزش و پرورش 1402تمام رشته های استخدامی آموزش و پرورش 1402 , سوالات استخدامی آموزش و پرورش ( دانلود اصل
۲۰ فروردين ۰۱ ، ۰۸:۲۸

استنتاج برداشت

. در این بخش برای داوطلبان مجموعه سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش را معرفی داریم که در آزمون های قبلی هم به کار اکثر شرکت کنندگان آمد و حالا جهت آزمون جدید این منابع آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی مورد بروزرسانی قرار گرفته و می تواند نتیجه مورد نظر داوطلبان را در این رقابت رقم زند.,,تاپ سوال در ارائه مجموعه سوالات آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی و همین طور دیگر منابع تمام تلاش خود را بکار برده تا پرتکرارترین و اصلی ترین نمونه سوالات را که در سال های اخیر برگزار گردیده اند طی این مجموعه عرضه نماید و داطلبان در رشته هنرآموز صنایع غذایی حتما با استفاده از این منابع که جزئیات آن را در ادامه خواهیم گفت می توانند قبولی بخش آزمون کتبی را نصیب خود نمایند. اصل دفترچه های آزمون آموزش و پرورش و فراگیر برگزار شده در بخش عمومی و درسنامه هایی که با بررسی همین آزمون ها طراحی شده اند از عناوین مهم این مجموعه استخامی هنرآموز صنایع غذایی به شمار می رود.,سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش / آزمون ۱۴۰۱,,منابع استخدامی هنرآموز صنایع غذایی در بخش های عمومی و تخصصی,,بخش عمومی هنرآموز صنایع غذایی : معارف اسلامی، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، فناوری اطلاعات (مهارتهای هفتگانه ICDL)، هوش و توانمندی های عمومی، زبان انگلیسی عمومی، اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی,,بخش تخصصی هنرآموز صنایع غذایی : فرآورده های گیاهی، میکروبیولوژی مواد غذایی و عملیات، اصول صنایع غذایی، ماشین های صنایع غذایی، فرآورده های دامی,,نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش هنرآموز صنایع غذایی طبق محتویاتی که در بخش زیر اعلام می شود برای دانلود داوطلبان ارائه می گردد و قطعا نتیجه لازم را با این منابع در بخش های مربوطه آزمون از آن خود خواهید نمود.آزمون هنرآموز صنایع غذایی / منابع قبولی,,پایگاه های معتبر ارائه کننده منابع استخدامی در کشور تعدادشان محدود می باشد و تعدادی کمی از آنها مجوزهای لازم این فعالیت را دارند و تاپ سوال بعنوان یکی از معتبرترین آنها در این بخش عرضه مجموعه نمونه سوالات آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش را دستور کار قرار داد تا داوطلبان این رشته شغلی بتوانند نهایت بهره را از بروزترین منابع مطالعاتی ببرند. در تدارک منابع آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی سعی شده است از جدیدترین نمونه سوالات استفاده شود تا منبع آپدیت شده را برای دانلود منتشر نماییم.,,این پایگاه به تمامی منابع رشته های شغلی آزمون آموزش و پرورش پرداخته است و هر کدام از آنها طی این سال های زمینه ساز قبولی در آزمون کتبی داوطلبان شده اند و با آزمون های جدید، این مجموعه ها هم بروز می شوند که برای هنرآموز صنایع غذایی این رویه هم صورت گرفته است.,دانلود سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش ویژه ,نمونه سوالات، جزوات و دفترچه ها در مجموعه مطالعاتی هنرآموز صنایع غذایی یکی از قسمت های مهم ازمون استخدامی تست های قبل از ازمون می باشد که که امسال اموزش پرورش ازمون برگزار میکند که شما دوستان و عزیزان میتوانید با مطالعه این بسته خود را از رقیبان جلوتر ببینید همراه ما باشید……………………,سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی اموزش و پرورش تمام تلاش خود را کرده است که جامع ترین سوالات را با کیفیت باور نکردنی در اختیار شما خوبان قرار دهد,,با توجه به این این سوالات دقیقا مطابق با سر فصل های ازمون می باشد کمک زیادی برای قبولی خواهد کرد,,اگر سوالات درخواستی شما در سایت موجود نیست کافی است در قسمت تماس با ما درخواست سوالات مورد نظر را نمایید,,با توجه به فرمت pdF این سوالات قابل استفاده در موبایل و کامیپوتر می باشد و به راحتی قابل چاپ می باشدسوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی , سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی 98 , سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی با پاسخ , سوالات اصول صنایع غذایی هنرآموز صنایع غذایی , سوالات فرآوردههای دامی هنرآموز صنایع غذایی , سوالات فرآوردههای گیاهی هنرآموز صنایع غذایی , سوالات ماشینهای صنایع غذایی هنرآموز صنایع غذایی , سوالات میکروبیولوژی مواد غذایی و عملیات هنرآموز صنایع غذایی ,سوالات استخدام هنر آموز صنایع غذایی آموزش و پرورش,,دانلود بسته سوالات عمومی و اختصاصی استخدام هنر آموز صنایع غذایی آموزش و پرورش در قالب PDF بابهترین کیفیت بهمراه پاسخنامه ویژه متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی سازمان آموزش و پرورش ،جهت دریافت بعد از پرداخت لینک دانلود نمایش داده میشود در ادامه می توانید توضحیات سوالات مشاهده نمائید.  دانلود سوالات رشته صنایع غذایی استخدام اموزش وپرورش سوالات رشته صنایع غذایی استخدام اموزش و پرورش دانلود سوالات تخصصی استخدام اموزش و پرورش دانلود سوالات رشته صنایع غذایی اشتغال اموزش و پرورش سوالات استخدام اموزش و پرورش با جواب,,با سلام خدمت شما دوستان و همراهان همیشگی ایران سوال,امروز و در این مطلب قصد معرفی مجموعه نمونه سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش را به شما عزیزان داشته و خواهشمندیم که تا انتها ما را همراهی نمایید. مجموعه ی پیش رو که بر اساس نیاز شما داوطلبین توسط کارشناسان ایران سوال تهیه و در اختیارتان قرار داده شده است,,همانطور که گفته شد این مجموعه با بالاترین کیفیت ممکنه و جهت ایجا آمادگی شما داوطلبین شرکت کننده آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش تهیه و ارائه گردیده است و امیدواریم که شما دوستان با تهیه و مطالعه ی آن بتوانید آزمون پیش رو را با موفقیت پشت سر گذاشته و انشااله جزء قبول شدگان در این آزمون استخدامی باشید.,کاملترین منبع مطالعاتی سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش منابع استخدامی مکمل هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش ….,,البته لازم به ذکر است که در صفحه ی ویژه ی سوالات استخدامی آموزش و پرورش مجموعه ای بسیار کامل خدمت شما دوستان ارائه گردیده است که با مراجعه به صفحه ی مربوطه می توانید آن را خریداری و دانلود نمایید(برای ارجاع به صفحه ی سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش کلیک نمایید) اما اگر فارغ التحصیل رشته ی صنایع غذایی می باشید و یا نیازمند مجموعه ای مختص آزمون استخدامی صنایع غذایی آموزش و پرورش می باشید به جزییات مجموعه ی ارائه شده در زیر دقت نموده که خواهید دریافت مجموعه ی ارائه شده در زیر دقیقا همان چیزی می باشد که به دنبال آن می باشید. آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, دانلود سوالات استخدامی, دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش , دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی هنر آموز نقشه برداری آموزش و پرورش, دانلود نمونه سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, سوالات آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, سوالات رایگان هنرآموز صنایع غذایی, سوالات رایگان هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, صنایع غذایی, کتاب استخدامی هنرآموز صنایع غذایی, کتاب استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, منابع استخدامی هنرآموز صنایع غذایی, منابع استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, منابع تخصصی رایگان هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, منابع تخصصی هنرآموز صنایع غذایی, منابع تخصصی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, نمونه سوال تخصصی صنایع غذایی, نمونه سوال تخصصی هنرآموز صنایع غذایی, نمونه سوالات آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, نمونه سوالات تخصصی رایگان هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, نمونه سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش, هنرآموز صنایع غذایی, هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورشدانلود دفترچه سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی,دفترچه سوالات تخصصی و عمومی آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای خوشه شغلی هنرآموز صنایع غذایی را می توانید از طریق لینک زیر دانلود کنید:,لینک دانلود: دانلود دفترچه سوالات آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی (عمومی+تخصصی),,- اﻧﺠﻤﺎد ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ، ﺑﺎ ﮐﺪام روش ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﺮ اﺳﺖ؟,1)ﻏﻮﻃﻪ وری در ﻣﺎﯾﻊ ﺳﺮد ﮔﻠﯿﺴﺮول                            2)ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﯿﺘﺮوژن ﻣﺎﯾﻊ,3)ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻫﻮای ﺳﺮد                                               4)ﺗﻤﺎس ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﺳﺮد ,,- ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻮاد ﻧﮕﻬﺪارﻧﺪه زﯾﺮ، ﺟﻬﺖ اﺳﺘﻔﺎده در ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ اﺳﯿﺪی ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻋﺼﺎره ﻣﯿﻮه ﻫﺎ ﻣﻨﺎﺳﺐ اﺳﺖ و در داﻣﻨ PH ﺑﺮاﺑﺮ 4-5/2 ﺿﺪﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻣﺆﺛﺮﺗﺮی دارد؟ ,1)اﺳﯿﺪ ﭘﺮوﭘﯿﻮﻧﯿﮏ                  2)اﺳﯿﺪ ﺑﻨﺰوﺋﯿﮏ                 3)اﺳﯿﺪ ﺳﻮرﺑﯿﮏ            4)اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ ,,-دزﮐﺸﻨﺪه ﭘﺮﺗﻮ ﺑﺮای ﮐﺪام ﯾﮏ ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ اﺳﺖ؟ ,1)آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎ                                               2)ﮐﻠﺴﺘﺮﯾﺪﯾﻮم ﺑﻮﺗﻮﻟﯿﻨﯿﻮم ,3)ﻣﯿﮑﺮوﮐﻮﮐﻮس، رادﯾﻮ دوراﻧﺲ               4)اﻧﮕﻞ ﻫﺎ و ﺣﺸﺮات ,,- ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﺑﯽ ﺑﻪ زﯾﺮ 85/0 ﮐﺎﻫﺶ ﯾﺎﺑﺪ، ﮐﺪام آﻧﺰﯾﻢ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ اداﻣﻪ دﻫﺪ؟ ,1)آﻣﯿﻼز                    2)ﭘﺮوﻧﺘﺎز                      3)ﻟﯿﭙﺎز                  4)ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاز ,,-راﻓﯿﻨﻮز، از ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻨﻮﺳﺎﮐﺎرﯾﺪﻫﺎی زﯾﺮ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺪه اﺳﺖ؟ ,1)ﮔﺎﻻﮐﺘﻮز، ﮔﻠﻮﮐﺰ، ﻓﺮوﮐﺘﻮز                        2)ﮔﺎﻻﮐﺘﻮز، ﻓﺮوﮐﺘﻮز، ﻓﺮوﮐﺘﻮز ,3)ﮔﺎﻻﮐﺘﻮز، ﮔﻠﻮﮐﺰ،ﮔﻠﻮﮐﺰ                             4)ﮔﺎﻻﮐﺘﻮز،ﮔﺎﻻﮐﺘﻮز، ﻓﺮوﮐﺘﻮز ,,-ﮐﺪام اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ، ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ واﮐﻨﺶ ﻗﻬﻮه ای ﺷﺪن آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺣﺴﺎب اﺳﺖ؟, 1)ﻟﯿﺰﯾﻦ                          2)ﻣﺘﯿﻮﻟﯿﻦ                  3)ﺗﯿﺮوزﯾﻦ                      4)ﻫﯿﺴﺘﯿﺪﯾﻦ ,,- در ﮐﺪام روش ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن، ﭘﺪﯾﺪه ﻫﯿﺴﺘﺮﺳﯿﺲ Hystersis ﺑﻪ ﺣﺪاﻗﻞ ﻣﯽ رﺳﺪ؟, 1)ﺗﻮﻧﺎی                       2)ﭘﺎﺷﺸﯽ                   3)ﺗﺼﻌﯿﺪی                       4)ﻏﻠﺘﮑﯽ ,,-ﮐﺪام ﯾﮏ ﺟﺰء ﻋﻮاﻣﻞ ﺧﺎرﺟﯽ ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ رﺷﺪ ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺴﻢ ﻫﺎ در ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟ ,1)SH                   2)PH                  3)a/w                       4)RH,,- آب ﯾﮏ ﻻﯾﻪ ای، ﭼﻨﺪ درﺻﺪ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ را ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯿﺪﻫﺪ؟ ,1)15-10                     2)20-15                     3) 25-20               4) 10-5,,- ﮐﺪام آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎ، ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺷﺎﺧﺺ ﺑﺮای ﺗﺎﯾﯿﺪ ﻋﻤﻞ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮی Blanching اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﺷﻮد.؟ ,1)اﮐﺴﯿﺪاز،ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاز           2)ﮐﺎﺗﺎﻻز، ﭘﺮوﺗﻨﺎز                  3)ﮐﺎﺗﺎﻻز، ﻟﯿﭙﺎز           4)ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاز،ﮐﺎﺗﺎﻻز,,- آزﻣﻮن LAL، ﺟﻬﺖ ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﮐﺪام ﻣﻮرد زﯾﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﺷﻮد؟ ,1)اﻧﺪوﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﮐﻠﺴﺘﺮﯾﺪﯾﻮم                              3)اﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ,3)ﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﮔﺮم ﻣﺜﺒﺖ                     4)اﻧﺪوﺗﻮﮐﺴﯿﻦ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﮔﺮم ﻣﻨﻔﯽ, ,- در ﺑﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت زﯾﺮ، ﮐﺪام ﯾﮏ اﺛﺮ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی ﮐﻨﻨﺪه از رﺷﺪ وﯾﺮوس ﻫﺎ را دارد؟ ,1)TBHQ                    2)EDTA                   3)BHA               4)BHT,,- ﺣﻀﻮر ﭼﻪ ﺗﻌﺪاد اﺳﺘﺎﻓﯿﻠﻮﮐﻮﮐﻮس اورﺋﻮس ﻫﻤﺮاه ﻣﺎده ﻏﺬاﯾﯽ، ﺟﻬﺖ ﺑﺮوز ﻣﺴﻤﻮﻣﯿﺖ ﻻزم اﺳﺖ؟,1)صفر                 2)106cfu/g               3)108cfu/g              4)104cfu/g,,-هر گاه در یک فرآیند حرارتی D280OF برابر 4 دقیقه و D250OF برابر 04/0 دقیقه باشد، اندیس Z کدام است؟,1)18 درجه فارنهایت           2) 10 درجه فارنهایت          3) 15 درجه فارنهایت         4) 20 درجه فارنهایت,,- ﮐﺪام ﻣﻮرد زﯾﺮ، ﺑﮑﺘﺮی ﮔﺮم ﻣﺜﺒﺖ، ﻣﯿﻠﻪ ای ﺷﮑﻞ، ﻏﯿﺮاﺳﭙﻮرزا ﺑﺎ ﺧﺼﻮﺻﯿﺖ ﺑﯿﻤﺎری زاﯾﯽ ﺧﻄﺮﻧﺎک اﺳﺖ؟         ,1)ﻟﯿﺴﺘﺮﯾﺎﻣﻨﻮﺳﯿﺘﻮژﻟﺲ                    2)ﮐﻠﺴﺘﺮﯾﺪﯾﻮم ﭘﺮﻓﺮﻧﺠﻨﺲ ,3)ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﺮﺋﻮس                        4)ﯾﺮﺳﯿﻨﯿﺎ اﻧﺘﺮوﮐﻮﻟﯿﺘﯿﮑﺎ ,,- ﮐﺪام ﯾﮏ از ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی زﯾﺮ، ﻋﺎﻣﻞ ﺳﯿﺎه زﺧﻢ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟ ,1)ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﻮﺑﺘﯿﻠﯿﺲ                       2)ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﺮﻧﻮس ,3)ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس اﺳﺘﺌﺎرو ﺗﺮﻣﻮﻓﯿﻠﻮس          4)ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس اﻧﺘﺮاﺳﯿﺲ ,,- ﻧﻘﺶ ﮐﭙﺴﻮل در ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎ ﮐﺪام اﺳﺖ؟ ,1)ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ        2)ﺗﻮﻟﯿﺪ آﻧﺰﯾﻢ          3)اﻓﺰاﯾﺶ ﻗﺪرت ﺑﯿﻤﺎری زاﯾﯽ          4)ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻞ, ,-ﮐﺪام ﯾﮏ از ﮐﭙﮏ ﻫﺎی زﯾﺮ، ﺑﻪ ﮐﭙﮏ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻧﺎن ﻣﻌﺮوف اﺳﺖ؟,1)موکور راکسی ئی Mucor rouxi                     2)تامنیدیوم الگاس Thamnidium,3)اسپرژیلوس نایجر Aspergillus niger                 4)ریزوپوس استولونیفر Rhizopus Stolonifer,,- آزﻣﻮن IMVIC، ﺟﻬﺖ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﮐﺪام ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﮐﺎر ﻣﯽ رود؟, 1)ﺳﺎﻟﻤﻮﻧﻼ               2)اﺷﺮﯾﺸﯿﺎﮐﻠﯽ                   3)ﮐﻠﺴﺘﺮﯾﺪﯾﻮم ﺑﻮﺗﻮﻟﯿﻨﻮم           4)ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﺮﻧﻮس,,- ﮐﺪام ﯾﮏ از ﺗﻌﺎرﯾﻒ زﯾﺮ، ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﻋﺪد (D value) D اﺳﺖ؟,1) زﻣﺎن ﻻزم ﺑﺮای از ﺑﯿﻦ ﺑﺮدن ﮐﻠﯿﻪ اﺳﭙﻮرﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮی در دﻣﺎی 121c,2) دﻣﺎی ﻻزم ﺑﺮای از ﺑﯿﻦ ﺑﺮدن ﮐﻠﯿﻪ اﺳﭙﻮرﻫﺎی ﯾﮏ ﺑﺎﮐﺘﺮی در ﻣﺪت زﻣﺎن ﻣﻌﯿﻦ.,3) دﻣﺎی ﻻزم ﺑﺮای از ﺑﯿﻦ ﺑﺮدن 90 درﺻﺪ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎ در زﻣﺎن ﻣﻌﯿﻦ.,4) زﻣﺎن ﻻزم ﺑﺮای از ﺑﯿﻦ ﺑﺮدن 90 درﺻﺪ ﺗﻌﺪاد ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎ در دﻣﺎی ﻣﻌﯿﻦ.,,- ﺑﺎ ﮐﺎﻫﺶ اﻧﺪﯾﺲ ﯾﺪی و ﻧﯿﺰ اﻓﺰاﯾﺶ درﺻﺪ ﭼﺮﺑﯽ ﺧﺎﻣﻪ، دﻣﺎی ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮐﺮه زﻧﯽ از راﺳﺖ ﺑﻪ ﭼﭗ ﭼﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮی ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟, 1)ﮐﺎﻫﺶ-ﮐﺎﻫﺶ             2)ﮐﺎﻫﺶ-اﻓﺰاﯾﺶ               3)اﻓﺰاﯾﺶ-اﻓﺰاﯾﺶ                  4)اﻓﺰاﯾﺶ-ﮐﺎﻫﺶ ,,- ﺑﺎﻓﺖ ﺷﻨﯽ ﺑﺴﺘﻨﯽ، ﻧﺎﺷﯽ از ﮐﺪام ﯾﮏ ﻣﻮارد زﯾﺮ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟ ,1)ﮐﺮﯾﺴﺘﺎل ﻫﺎی ﺑﺰرگ ﯾﺦ                           2)ﻻﮐﺘﻮز ﻣﻮﻧﻮ ﻫﯿﺪراﺗﻪ ,3) ﻻﮐﺘﻮز ﺑﯽ آب                                      4)ﻫﻮادﻫﯽ ﺑﯿﺶ از ﺣﺪ، ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﮐﻢ ,,- ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻮارد زﯾﺮ، در ﻣﻮرد ﺷﯿﺮ دام ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎری ورم ﭘﺴﺘﺎن ﺻﺤﯿﺢ اﺳﺖ؟,1) اﻓﺰاﯾﺶ ﭘﺮوﺗﻨﻮز و ﺳﺮم آﻟﺒﻮﻣﯿﻦ-ﮐﺎﻫﺶ ﮐﻠﺴﯿﻢ,2) اﻓﺰاﯾﺶ ﺑﺘﺎﻻﮐﺘﻮﮔﻠﺒﻮﻟﯿﻦ و ﺳﺮم آﻟﺒﻮﻣﯿﻦ-ﮐﺎﻫﺶ ﮐﺎزﺋﯿﻦ,3) اﻓﺰاﯾﺶ اﯾﻤﻮﻧﻮﮔﻠﺒﻮﻟﯿﻦ و ﺳﺮم آﻟﺒﻮﻣﯿﻦ-ﮐﺎﻫﺶ ﺳﺪﯾﻢ,4) اﻓﺰاﯾﺶ اﻟﻔﺎ ﻻﮐﺘﺎﻟﺒﻮﻣﯿﻦ و اﯾﻤﻮﻧﻮﮔﻠﺒﻮﻟﯿﻦ-ﮐﺎﻫﺶ ﮐﻠﺴﯿﻢ,,- ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻓﺰآﯾﻨﺪﻫﺎی ﻏﺸﺎﯾﯽ زﯾﺮ، در ﻓﺸﺎر ﺑﺎﻻﺗﺮی اﻧﺠﺎم ﻣﯽ ﭘﺬﯾﺮد؟,1)ﻣﯿﮑﺮوﻓﯿﻠﺘﺮاﺳﯿﻮن               2)ﻧﺎﻧﻮﻓﯿﻠﺘﺮاﺳﯿﻮن                 3)اﺳﻤﺰ ﻣﻌﮑﻮس                4)ﺑﺎﮐﺘﻮﻓﻮﮔﺎﺳﯿﻮن, ,- ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻋﺎﻣﻞ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻋﻄﺮ و ﺑﻮی ﻣﻄﺒﻮع در ﭘﻨﯿﺮ، ﮐﺪام ﯾﮏ از واﮐﻨﺶ ﻫﺎی زﯾﺮ اﺳﺖ؟ ,1)ﮔﻠﯿﮑﻮﻟﯿﺰ            2)ﭘﺮوﺗﻨﻮﻟﯿﺰ                    3)ﮔﻠﯿﮑﻮﻟﯿﺰ   و  ﭘﺮوﺗﻨﻮﻟﯿﺰ               4) ﻟﯿﭙﻮﻟﯿﺰ ,,اصل دفترچه سوالات به صورت کاملبا سلام خدمت تمامی داوطلبین شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش،امروز و در این مطلب قصد معرفی و ارائه نمونه سوالاتی کاربردی و برگرفته از منابع و مواد اعلامی آزمون استخدامی هنر آموز صنایع غذایی را داشته و باید گفت که این مجموعه یکی از کامل ترین مجموعه های موجود و در دسترس می باشد که در آن سعی شده تا به تمام نیاز شما پاسخ گفته شود.نمونه سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش کلیه سوالات این بخش دارای پاسخ نامه می باشند,,مجموعه ای بسیار کامل که برای شما داوطلبین شرکت در آزمون استخدامی هنر آموز صنایع غذایی آموزش و پرورش در سال ۹۸ تهیه و ارائه گردیده است که کارشناسان ما معتقدند هر داوطلبی آن را دریافت و مطالعه نماید چند گامی از سایرین جلوتر بوده و انشااله به راحتی خواهد توانست آن را پشت سر بگذارد.,با خرید و دانلود سوالات آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش تنها به قبولی بیاندیشیددانلود رایگان نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش , دانلود سوالات تخصصی , دانلود منابع آزمون استخدامی آموزش و پرورش 94 , دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش 94 , دانلود نمونه سوالات استادکار صنایع غذایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش 94 , دفترچه سوالات عمومی و تخصصی استادکار صنایع چوب , سوالات آزمون استخدامی استادکار صنایع غذایی , سوالات استخدامی استادکار صنایع غذایی , سوالات تخصصی استادکار صنایع غذایی آزمون آموزش و پرورش , سوالات کد شغلی 111 , نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش 94 , نمونه سوالات استخدامی استادکار صنایع غذاییاصل دفترچه سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی را از طریق لینک زیر دانلود کنید:,,لینک دانلود: دانلود دفترچه سوالات استخدامی صنایع غذایی (آموزش و پرورش),, ,,بخشی از سوالات این دفترچه,,بخشی از سوالات این دفترچه که لینک دانلود کامل آن در بالا قرار گرفت را می توانید در زیر مشاهده کنید:,,**- ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﻬﻨﮕﯽ ﻣﺎﻫﯽ، اﻧﺪازه ﮔﯿﺮی ﮐﺪام ﻣﻮرد ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟,1) آﻣﻮﻧﯿﺎک آزاد ﺷﺪه از ﺗﺠﺮﯾﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎ,2) ﻧﯿﺘﺮوز آﻣﯿﻦ ﻫﺎی ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺪه در ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺎﻫﺶ.,3) اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب آزاد ﺷﺪه ﺗﻮﺳﻂ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻤﯽ,4) ﺗﺮی ﻣﺘﯿﻞ آﻣﯿﻦ آزاد ﺷﺪه از ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻓﺴﻔﻮﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎ,, ,,**- ﮐﺪام ﻣﻮرد، از اﻫﺪاف اﻓﺰودن ﻧﯿﺘﺮﯾﺖ ﺑﻪ ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟,,1)ﺑﻬﺒﻮد رﻧﮓ 2)ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی از رﺷﺪ ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﺴﯿﻢ ﻫﺎ,3)ﺣﻔﻆ آب در ﺑﺎﻓﺖ ﻓﺮآورده ﻫﺎ 4)ﺑﻪ ﻋﻨﻮان آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان,, ,,**-ﮐﺪام ﻣﻮرد، از ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎی ﺳﻔﯿﺪه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟,1)ﮐﻮﻧﺎﻟﺒﻮﻣﯿﻦ 2)ﻻﮐﺘﺎﻟﺒﻮﻣﯿﻦ 3)ﻟﺴﯿﺘﯿﻦ 4)وﯾﺘﻠﯿﻦ,, ,,**- ﻣﻨﺒﻊ ﺑﺴﯿﺎر ﺧﻮب اﺳﯿﺪ ﭼﺮب دوﮐﻮزاﻫﮕﺰا اﺋﻮﺋﯿﮏ اﺳﯿﺪ (DHA)، ﮐﺪام اﺳﺖ؟,1)ﻣﺎﻫﯽ 2)ﺷﯿﺮﮔﺎو 3)ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮﻣﺰ 4)ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ,, ,,**- ﺑﻪ ﭼﻪ ﻋﻠﺘﯽ آﻣﺎده ﺳﺎزی اوﻟﯿﻪ و ﺳﺮد ﮐﺮدن ﻣﺤﺼﻮل ﭘﺲ از ﺻﯿﺪ، ﻣﻬﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻋﻤﻞ آوری ﻣﯿﮕﻮ ﻣﺤﺴﻮب ﻣﯽ ﺷﻮد؟,1)ﻧﺴﺒﺖ ﺑﺎﻻی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮕﻮ 2)ﻧﺴﺒﺖ ﺑﺎﻻی ﭼﺮﺑﯽ ﻣﯿﮕﻮ,3)ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺷﺪﯾﺪ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺪن ﻣﯿﮕﻮ 4)آﻟﻮدﮔﯽ ﺷﺪﯾﺪ ﻣﯿﮕﻮﻫﺎی ﺻﯿﺪ ﺷﺪه,, ,,**- ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻣﺎده ﺗﺸﮑﯿﻞ دﻫﻨﺪه ﻣﺎده ﺧﺸﮏ آب ﭘﻨﯿﺮ ﭼﯿﺴﺖ؟,1)ﻻﮐﺘﻮز 2)ﭼﺮﺑﯽ 3)ﮐﺎزﺋﯿﻦ 4)ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ,, ,,**- اﺻﻼح اﮔﺰاﺳﺖ Exhausting در ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻤﭙﻮت، ﺑﻪ ﭼﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟,1) ﺧﺎرج ﮐﺮدن ﻫﻮای داﺧﻞ ﻗﻮﻃﯽ,2) آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮی,3) از ﺑﯿﻦ ﺑﺮدن ﻣﯿﮑﺮوب ﻫﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﮔﺮﻣﺎ,4) ﺳﺘﺮون ﮐﺮدن ﻗﻮﻃﯽ ﻫﺎ ﭘﯿﺶ از ﭘﺮ ﺷﺪن,, ,,**-ﻋﻠﺖ ﻇﺎﻫﺮ ﮐﺪر آب ﺳﺒﺐ ﭼﯿﺴﺖ و ﺑﺎ اﻓﺰودن ﭼﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﻣﯽ ﺗﻮان آن را ﮐﺎﻫﺶ داد,1)ﭘﮑﺘﯿﻦ - ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ازت دار 2)ﭘﮑﺘﯿﻦ - ﺧﺎک ﺑﻨﺘﻮﻧﯿﺖ,3)ﺗﺎﻧﻦ - ﻓﻠﺰات ﺳﻨﮕﯿﻦ 4)ﺗﺎﻧﻦ - ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ,, ,,**- ﮔﻨﺪم اﺳﺘﻔﺎده ﺷﺪه در ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺪام ﻓﺮآورده، درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺎﻻﯾﯽ دارد؟,1)ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮی 2)ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﺧﻤﯿﺮی 3)ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ 4)ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ,, ,,**- ﻣﯿﺰان ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﮐﺪام ﻣﺎده، ﺑﯿﺸﺘﺮ اﺳﺖ؟,1)ﮔﻨﺪم 2)ﺑﺮﻧﺞ 3)ذرت 4)ﺟﻮ,, ,,**- در ﮐﺪام PH،ﺧﻤﯿﺮ ﺗﻬﯿﻪ ﺷﺪه از آرد ﮔﻨﺪم، ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ اﻻﺳﺘﯿﺴﯿﺘﻪ را دارد؟,1)4 2)6 3)5 4)7,, ,,**- ﺑﺮﯾﮑﺲ رب ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﮐﻪ در ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎی ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽ ﺷﻮد، ﮐﺪام اﺳﺖ؟,1)15 2)30 3)21 4)60,, ,,**- ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺿﺮوری، در ﮐﺪام روﻏﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ اﺳﺖ؟,1)ﮔﻠﺮﻧﮏ 2)آﻓﺘﺎب ﮔﺮدان 3)ﺳﻮﯾﺎ 4)زﯾﺘﻮن,, ,,**- اﻧﺪﯾﺲ ﺻﺎﺑﻮﻧﯽ روﻏﻦ ﻫﺎ، ﻧﺸﺎن دﻫﻨﺪه ﭼﯿﺴﺖ؟,1)درﺟﻪ اﺷﺒﺎع 2)ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺗﺮاﻧﺲ,3)ﻃﻮل زﻧﺠﯿﺮ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب 4)ﻣﯿﺰان ﺗﻨﺪ ﺷﺪن,, ,,**- ﺗﺮﮐﯿﺐ ﻏﯿﺮ ﭘﻠﯽ ﺳﺎﮐﺎرﯾﺪی در ﻓﯿﺒﺮﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﮐﺪام اﺳﺖ؟,1)ﭘﮑﺘﯿﻦ 2)ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ 3)ﻫﻤﯽ ﺳﻠﻮﻟﺰ 4)ﺳﻠﻮﻟﺰ,, ,,**- اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﻋﻤﺪه در اﻧﮕﻮر ﮐﺪام اﺳﺖ؟,1)ﻣﺎﻟﯿﮏ 2)ﺗﺎرﺗﺎرﯾﮏ 3)ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ 4)ﮔﻠﻮﮐﻮﻧﯿﮏ,, ,,**- ﻋﻠﺖ ﺑﻪ وﺟﻮد آﻣﺪن ﻟﮑﻪ ﻫﺎی ﺳﯿﺎه در ﻗﻮﻃﯽ ﻫﺎی ﮐﻨﺴﺮو ﻧﺨﻮد ﻓﺮﻧﮕﯽ ﮐﺪام اﺳﺖ؟,1) ﻟﮑﻪ دار ﺑﻮدن ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ,2) ﺗﺨﻠﯿﻪ ﻧﺎﻗﺺ ﻫﻮای داﺧﻞ ﻗﻮﻃﯽ,3) ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺳﻮﻟﻔﯿﺪ ﻫﯿﺪروژن آزاد ﺷﺪه ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎم ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺣﺮارﺗﯽ ﺑﺎ ﻓﻠﺰ ﻗﻮﻃﯽ,4) آﻟﻮدﮔﯽ ﺛﺎﻧﻮﯾﻪ,, ,,**- ﮐﺪام ﻣﺎده، ﺑﺮای ﺗﺸﺨﯿﺺ ﭘﺨﺖ ﻣﻄﻠﻮب ﻗﻮﻃﯽ ﻫﺎی ﮐﻨﺴﺮو ﮐﺎرﺑﺮد دارد؟,1)اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ 2)ﺳﻮﻟﻔﺎت ﻣﺲ 3)اﺳﺘﻦ 4)ﭘﺮوﭘﯿﻞ اﻟﮑﻞ,, ,,**- ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺣﻼل، ﺑﺮای روﻏﻦ ﮐﺸﯽ از ﭘﻨﺒﻪ داﻧﻪ ﮐﺪام اﺳﺖ؟,1)اﺳﺘﻮن 2)اﺗﯿﻞ اﺗﺮ 3)ﻣﺘﯿﻞ ﭘﻨﺘﺎن 4)اﯾﺰوﭘﺮوﭘﯿﻞ اﻟﮑﻞ,, ,,**- PH ﺷﺮﺑﺖ ﺧﺎرج ﺷﺪه از دﯾﻔﻮزﯾﻮن در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻗﻨﺪ ﮐﺪام اﺳﺖ,1)4/6-8/5 2)5-5/4 3)7-5/6 4)8-2/7,, ,,**- ﮐﺪام ﻣﻮرد، از ﻣﻮاد ﺗﺸﮑﯿﻞ دﻫﻨﺪه ﻣﺎرک در ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ؟,1)راﻓﯿﻨﻮز 2)ﺳﺎﮐﺎرز 3)ﻟﯿﮕﻨﯿﻦ 4)ﻗﻨﺪاﯾﻨﻮرت سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی به همراه پاسخ نامه,,مجموعه کامل سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش را می توانید از این بخش دانلود نمائید و در آزمون استخدامی آموزش و پرورش موفقیت خود را تضمین نمائید.البته قبلا در صفحه مختص نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش برای شما مجموعه فوق کاملی را ارائه نموده ایم که می توانید دانلود نمائید اما اگر به هر دلیلی نیازی به این مجموعه ندارید و در رشته صنایع غذایی فارغ التحصیل شده اید می توانید از انتهای این صفحه سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش را دانلود نموده و کار را برای خود آسان نمائید.,,  این مجموعه شامل چه نمونه سوالاتی است؟,, سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش,, سوالات عمومی مورد نیاز آزمون استخدامی آموزش و پرورش,, سوالات استخدامی فراگیر دولتی جهت آشنایی با نمونه سوالات عمومی ,

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱/۰۱/۲۰
مهناز افشاری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی